Célja a már meglévő képességek fejlesztése, magasabb szintre hozása védett környezetben, saját élmények szerzésével, tapasztalati tanulás alapján.

A strukturált gyakorlatok során különböző helyzetekben próbálják ki magukat a résztvevők, majd a visszajelzések segítségével fejlődik ön- és társismeretük. A gyakorlatok a tanulságok levonásával zárulnak.

Az alábbi témakörök a leggyakrabban rendelt tréningjeink témakörei, de egyéb területeken is szívesen fejlesztünk Önnek egyedi, személyre szabott képzést. Ha az alábbiakban felsoroltak között nem talál elképzeléseinek megfelelőt, kérje egyedi ajánlatunkat!

 

Az asszertivitás olyan kommunikációs módszer, amely ötvözi az önérvényesítést és a mások érdekeinek figyelembe vételét, ezáltal elősegíti az erőszakmentes kommunikációt és hosszú távon a szociális hatékonyságot.

Az asszertivitás tanulható, fejleszthető, és elsajátítása elősegíti és megkönnyíti a konfliktushelyzetek megoldását, a magabiztos fellépést és a személyes hatékonyságot.

A program célja, hogy a résztvevők fejlesszék azokat a kommunikációs képességeiket, amelyek segítenek az asszertivitás megtanulásában, alkalmazásában, a hatékony kommunikációban.

 

A program célja a résztvevők olyan képességeinek és technikáinak a fejlesztése, melyek segítségével javul tevékenységeik összehangolásának hatékonysága, megszűnnek az időcsapdák, valamint a munkába fektetett idő és energia megfelelő arányba kerül.

 

Az állandó stressz nem feltétlenül a mindennapi munka velejárója. Segítünk abban, hogy a stressz ne pusztító, hanem építő erő legyen a munkában és a magánéletünkben egyaránt. A programunk célja a negatív stresszhatások kivédése, a testi - lelki egészség megteremtése.

Szövetségeseink a stressz elleni harcban: megfelelő időbeosztás, önképzés, tudatos cselekvés, a kommunikáció fejlesztése és az egészséges életmód.

 

A tréning célja, hogy szembekerüljünk nemcsak a vélt, hanem a valós énünkkel, mert így jobban megérthetjük működésünket és hatékonyabban, probléma mentesebben tudunk együttműködni másokkal.

 

A program során elsajátíthatja az álláskeresés módszereit, felteheti kérdéseit és kicserélheti a tapasztalatait másokkal. Megismerheti az álláskeresés során elkövethető hibákat, és tippeket kap önmaga sikeres menedzselésére.

 

A tréningen elsajátítják a résztvevők az előadások, prezentációk összeállításának és megtartásának technikáit. Gyakorlati tudást szereznek és egymás tapasztalataiból, ötleteiből is tanulnak. Gyakorolják projektek, javaslatok és ötletek célirányos, hatékony bemutatását. A program segítséget nyújt a prezentációra való felkészüléshez, az önbizalom erősítéséhez és a lámpaláz leküzdéséhez.