Rendezvények támogatása

Mindent a konferenciák sikeréért!

Meghallgatjuk az elvárásaikat, igényeiket s azokhoz igazítva:

-biztosítjuk a moderációt,

-a résztvevők egymásra hangolódását,

és azt a pozitív légkört, amelyben a kommunikáció hatékonyabb. Így megnő annak esélye, hogy a konferencia teljes sikerrel zárul.

 

A céges, dolgozói partyk a dolgozók jutalmazására hivatottak. Az előre megszervezett rendezvény a munkavállalók motivációját növeli. A rendezvény lehet egy estére szóló, de akár egy-két napos is. Szólhat a dolgozóknak és lehet családos rendezvény is, ahol gondoskodunk a gyerekek foglalkoztatásáról is. A vegyes indoor-outdoor programok rossz idő estén is megállják a helyüket.

A program célja a konferencia résztvevői számára lehetőséget biztosítani egymás megismerésére még a konferencia valódi kezdete előtt. Ez segíti kialakítani azt a pozitív légkört, melyben a kommunikáció hatékonyabb, így megnő annak az esélye, hogy a konferencia kiemelkedő sikerekkel zárul.

A céges rendezvények hivatalos programját kísérő un. hölgyprogramok kínálnak elfoglaltságot a rendezvényen résztvevő dolgozó partnerének. De mit csináljon a szervező, ha a konferencia résztvevője a család aprajával érkezik?

A konferenciák plenáris üléseit kísérő szakmai rendezvények sikere elsősorban azon múlik, hogyan tudjuk bevonni az érdeklődőket a szakmai munkába. Korszerű csoportvezetési ismereteket és eszközöket (tréning- és moderációs elemeket) felhasználva a résztvevőkkel közösen együttműködve alakítunk ki szakmai tartalmakat. A moderátor segíti a műhelymunkát a kitűzött célok felé. Ez egy időtakarékos, hatékony módszer a vélemények, szempontok egyeztetésére, a konszenzusos megoldások kialakítására.

 

A jól megszervezett céges programok motiválják és egyben jutalmazzák a munkatársakat, akik szívesen próbálják ki adottságaikat, képességeiket egyéni- és csapatversenyekben, hogy aztán a játékos feladatokból tapasztalatokat, tudást és újult erőt gyűjtve még hatékonyabban végezzék munkaköri feladataikat.