Miért a CEQUA

Versenyelőnybe kerül

Mára megdőlni látszik az a paradigma, hogy a nagy hal megeszi a kis halat. Az új paradigma pedig az, hogy a gyors hal megeszi a lassút.

Azok a vállalatok lesznek sikeresek, amelyek az új megoldásokat a versenytársaiknál hamarabb és hatékonyabban tudják alkalmazni. Ilyenkor minden év, de akár minden hónap is döntő lehet az erőforrásokért és vevőkért folytatott harcban. Legyen Ön az első, aki a legjobb vállalati gyakorlatot bevezeti. Ne várjon arra, amíg minden konkurense már alkalmazza, vagy a munkatársai elsajátítják az új kompetenciákat, legyen már most naprakész a legkorszerűbb vállalatvezetési módszerekben és eszközökben. Vegye igénybe a CEQUA által nyújtott lehetőségeket a versenyelőny biztosítására!

Eléri céljait

Van egy régi mondás, miszerint semmilyen szél nem jó annak a hajónak, aminek nincsen kikötője. Azonban ahhoz, hogy hajónk elérje a kiválasztott kikötőjét, megfelelő szélre is szüksége van!

Más szavakkal, nem elég célokat kitűzni, vagy álmodozni jövőbeni helyzetünk jobbra fordulásáról, tenni is kell érte, mégpedig a céljainkhoz vezető, megfelelő lépéseket.

A jelen helyzet diagnózisából indulunk ki, közreműködünk a problémák azonosításában, a célok kiválasztásában és a szükséges változásoknak megfelelő feladatok szakmai kidolgozásában. Az Önök által célul kitűzött jövőbeni kedvezőbb állapotot jó nemzetközi vállalati gyakorlatok (best practice-k) bevezetésével érjük el.

Közös sikereink kulcsa az Önök munkatársainak a bevonása, mert ezáltal válnak a dolgozóik érdekeltté és motiválttá a változások támogatásában.

Megtérül a befektetése

Amikor Önök egy szervezetfejlesztési projekt elindításában gondolkodnak, ez a beruházás versenyez más fejlesztési lehetőségekkel, és ugyanazok a megtérülési elvárások vonatkoznak rá, mint bármely más beruházásra (legyen szó akár gépvásárlásról, új dolgozók felvételéről vagy informatikai fejlesztésről).

A szervezetfejlesztéssel elért kedvező változásokat indikátorok beépítésével tesszük mérhetővé, így a létrejött hozzáadott érték számszerűsíthető, a megtérülése igazolható. Az is a befektetés gyorsabb megtérülését segíti, hogy Önök a közösen végrehajtott fejlesztés során kevesebb belsős munkaráfordítással, szélesebb körű kompetenciák bevonásával, tervezett idő- és költségkereteken belül érhetik el a céljaikat.

Értéket kap a pénzéért

Minden vállalatvezető azt várja el egy szervezetfejlesztési projekttől, hogy a bevezetett megoldások a gyakorlatban is működjenek. Ezzel szemben mindannyiunknak van / lehet olyan tapasztalata, hogy az elkészült produktum az asztalfiók számára készült.

A CEQUA-nál arra törekszünk, hogy az általunk javasolt megoldásokat a megbízó igényeire szabjuk, és ne egy „dobozos” termékhez alakítsuk a vállalatot. A változások ezért a vevőink igényeit fogját kielégíteni. Ez az a hozzáadott érték, amiért érdemes a CEQUA-t választani!